Hlavní obsah

Fotbalista Agbonlahor srazil popovou hvězdu. Zemřeš, vyhrožovaly mu fanynky

Glasgow

Na charitativním zápase ve slavném Celtic Parku utrpěl zranění člen britské kapely One Direction. Dvaadvacetiletý Louis Tomlinson byl sražen anglickým fotbalistou Gabrielem Agbonlahorem a poranil si koleno. Robustní útočník se mu snažil vypíchnout míč, ale místo toho mladého zpěváka poslal k zemi. Tvrdý střet se nelíbil hlavně fanynkám 1D, které začaly Agbonlahorovi na Twitteru vyhrožovat smrtí.

Faul Gabriela Agbonlahora na popovou hvězdu Louise Tomlinsona.Video: BT Sport, Reuters

 
Článek

Inkriminovaný moment nastal v 53. minutě. Tomlinson byl u svého vápna nevybíravě skolen útočníkem Aston Villy Agbonlahorem, jenž se snažil na mladém hudebníkovi vybojovat míč. Otřesený mladík se sice celkem rychle zvedl z trávníku, ale po pár vteřinách ukázal na střídačku, že nemůže pokračovat v zápase. U postranní čáry dokonce zvracel, tyto záběry kamery nezachytily.

Incident těžko nesly fanynky v současnosti nejpopulárnější britské popové skupiny. Jejich vztek byl tak velký, že dokonce na Twitteru vyhrožovaly Agbonlahorovi smrtí. „Ty jsi takový z***. Přeju si, abys zemřel ty kok***. Tohle není ragby," doslova napsala jedna z nich.

Charitativní zápas se odehrál ve skotském Celtic Parku na počest bulharského fotbalisty Stilijana Petrova, jemuž byla v loňském roce diagnostikována leukémie, kvůli které musel skončit s fotbalem.

Reklama

Související témata:
One Direction