Hlavní obsah

Řepka si prodlužuje kariéru, řízný bek bude hrát i proti Martinu Haškovi

Praha

Devětatřicetiletý fotbalový obránce Tomáš Řepka ještě kopačky na hřebík nevěší. Řízný stoper bude hrát za SK Hvozdnici v 1. A třídě, ve které se potká například s Luďkem Zelenkou nebo Martinem Haškem, pod jehož vedením Řepka naposledy působil ve Spartě. Klub o tom informoval na svých oficiálních stránkách.

Foto: Petr Horník, Právo

Tomáš Řepka bude hrát 1. A třídu za SK Hvozdnice

Článek

„Dnes byl uzavřen přestup ligového hráče Tomáše Řepky do SK Hvozdnice. Vítáme Tomáše do týmu. První zápas ho čeká již tuto sobotu proti Černolicím," stojí na webu týmu, který jako trenér vede Zbyněk Busta.

S ním se Řepka potkal už v anglickém West Hamu, kde Busta absolvoval trenérskou stáž. Bývalý kapitán Sparty na jaře působil v druholigovém Mostě jako sportovní ředitel a právě Bustu si vybral jako trenéra. Oba se však neshodli s vedením klubu a na severu Čech skončili.

Pětačtyřicetinásobný reprezentant se v šesté nejvyšší soutěži potká například s bývalým ligovým útočníkem Luďkem Zelenkou, který hraje za Všenory, nebo se současným trenérem Sparty B Martinem Haškem, jenž přestoupil do Posázavanu Poříčí nad Sázavou.

„Dnes jsme dotáhli hostování do konce roku 2013. V sobotu proti Všenorům určitě nastoupí v základní sestavě na svém typickém postu defenzivního záložníka," řekl pro Sport.cz prezident Posázavanu Jaroslav Platil. Řepkova Hvozdnice se s Haškovým Posázavanem utkají v sobotu 12. října.

Řepka si kromě Premier League zahrál také v dresu Fiorentiny italskou Serii A. V domácí soutěži oblékal dres Baníku Ostrava a Českých Budějovic. Nejvýraznější je však jeho působení v pražské Spartě, kde hrál v letech 1995-1998 a 2006-2011.

Reklama