Hlavní obsah

SOUTĚŽ: Zakope si s ním Messi, Ronaldo, i vy. Vyhrajte míč pro MS v Brazílii

Praha

Půl roku před zahajovacím výkopem mistrovství světa ve fotbale v Brazílii byl světu odhalen míč Brazuca, s nímž budou hvězdní kanonýři jako Lionel Messi usilovat o zlomení patnáct let starého střeleckého rekordu ze šampionátu ve Francii. Hrajte o tři míče v soutěži Sport.cz a zakopejte si s balónem s husí kůží už pod vánočním stromečkem!

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Internacionál Pavel Nedvěd s oficiálním míčem pro MS 2014 ve fotbale Adidas Brazuca.

Článek

Soutěž o tři oficiální míče pro MS z dílny německého Adidasu probíhá na Sport.cz ve čtvrtek 5. prosince 2013 a trojice výherců tak ještě před vánočními svátky dostane šanci, o jaké se třeba fotbalistům Anglie může jen zdát. Kvůli exkluzivní smlouvě s konkurenční firmou si totiž reprezentace Albionu může s Brazukou oficiálně zakopat až pár týdnů před šampionátem.

Odpovědi na níže uvedené soutěžní otázky zasílejte na adresu soutez@sport.cz a nezapomeňte uvést své jméno, příjmení, telefon a adresu bydliště, kam budeme moci případnou výhru zaslat. Nárok na výhru bude mít 100., 200. a 300. přijatý e-mail se správnou odpovědí. Jména výherců zveřejníme v pátek během losu základních skupin MS.

Soutěžní otázky
1) Kdy byla Brazílie naposledy fotbalovým mistrem světa?
2) Jaké bylo nejlepší umístění české (československé) fotbalové reprezentace na MS (vedle umístění uveďte také místo šampionátu a rok konání).
Odpovědi zasílejte na soutez@sport.cz a nezapomeňte uvést své jméno, příjmení, telefon a kontaktní adresu.

Brazuca svou konstrukcí navazuje na oceňovaný balón Tango 12, který byl vyroben pro Euro 2012 a používá se i v Lize mistrů. Místo osmi je ale tvořen jen šesti panely, což by mělo podle výrobce zajistit lepší ovladatelnost a stabilitu ve vzduchu. Povrch míče je poset „husí kůží" - hrbolky, které by naopak měly pomoci gólmanům.

Reklama

Související témata: