Hlavní obsah

Na pražském pokerovém turnaji se s Nadalem utkají Ronaldo i Ševčenko

Praha

To, že do Prahy přijede v příštím týdnu v rámci European Poker Tour hrát poker Rafael Nadal, to se vědělo. Ale teprve nyní organizátoři oznámili, že nebude jedinou sportovní hvězdou, která se bude charitativního pokerového turnaje o celkem 100 tisíc euro účastnit. Do Prahy mají namířeno i bývalý nejlepší fotbalista světa – Brazilec Ronaldo a Ukrajinec Andrej Ševčenko.

Rafael Nadal o pokerového stolu

Článek

Charitativního turnaje, který se odehraje ve čtvrtek 12. prosince v pražském Hiltonu, se vyjma slavného tria mužských sportovců zúčastní i světoznámá nizozemská hráčka pozemního hokeje Fatima Moreira de Melo. Jasným favoritem turnaje by pak měl být jeden z nejlepších pokerových hráčů světa – Kanaďan Daniel Negreanu.

„Ronaldo byl pro mě vždy hrdina a já se těším na naše střetnutí u pokerového stolu. Na pokeru je skvělé, že pro nás představuje společné místo pro soupeření. Navíc strategie v pokeru i sportu mají hodně společného. Proto bude zajímavé sledovat, jak Ronaldo dokáže využít své zkušenosti z fotbalu na pokerovém plátně," uvedl týden před ostře sledovaným střetnutím Rafael Nadal.

Jenže podle všeho má větší naděje na úspěch právě brazilský fotbalista. Ten totiž není v živých pokerových turnajích nováčkem. Za sebou má účast na turnajích v rámci Brazil Series of Poker (BSOP) v Brazílii a EPT v Barceloně na začátku tohoto roku.

„Bude to skvělý turnaj a jedna z mála příležitostí, kdy se v jednom herním poli můžu postavit Rafovi i jiným sportovcům. My všichni jsme profesionálové ve sportu, ale každý v úplně jiném odvětví. Poker je pro nás místem, kde si budeme všichni rovni," dodal Ronaldo.

Reklama

  3 : 0 Plzeň - Zlín 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Zlín
Plzeň vs. Zlín
Plzeň
Zlín