Hlavní obsah

VIDEO: Fotbalisté naštvali sudího a pak zírali. Arbitr se zbavil žluté karty a vylučoval

La Plata

Tohle se na fotbalovém trávníku zase tak často nevidí. V argentinském derby mezi domácím Estudiantes (v pruhovaných dresech) a Gimnasií musel rozhodčí velmi často přerušovat hru a krotit vypjaté emoce, což ho pořádně naštvalo. V závěrečných minutách hry mu po udělení osmé žluté karty došla trpělivost a s celou situací se vypořádal svérázně. Arbitr podal u postranní čáry čtvrtému rozhodčímu žlutou kartu a hráče varoval, že závěrečné minuty bude rozdávat pouze červenou.

Argentinský rozhodčí se zbavil žluté karty a rozdával jen červenou.

 
Článek

Předsezónní turnaj v městě La Plata nenabídl příliš kvalitní podívanou. Místo fotbalu se hráči zaměřovali na zákeřné fauly, diváci přelézali z tribuny na hřiště a na trávníku to mezi oběma tábory hodně jiskřilo. A toho měl dost i sudí Carlos Maglio. Deset minut před koncem se proto zbavil žluté karty a rozhodl se, že už bude jen vylučovat.

„Rozdal jsem oběma týmům čtyři žluté karty, nařídil dvě penalty a chtěl jsem nastavit určité mantinely. Vůbec toho nelituji, protože tohle rozhodnutí bylo správné," tvrdil po utkání skoro dvoumetrový rozhodčí. Maglio své výhružky splnil a v závěru utkání vyloučil domácího záložníka Damonteho. Celek Estudiantes nakonec remizoval s Gimnasií 1:1.

Reklama