Hlavní obsah

Klokani znovu s plážovým chlapcem Kollerem, Dino si zařádí v písku

Praha

Když ještě kopal, připouštěl, že fotbalovou kariéru možná ukončí v Ďolíčku. Na tuto eventualitu sice nikdy nedošlo, Jan Koller nicméně čas od času zelenobílý dres Bohemians 1905 přece jen obléká. Populární Dino si užívá fotbalového důchodu ve Smetanově Lhotě, odkud pochází, a v Monaku, kde žije. A v únoru si v Praze za Bohemku znovu zahraje svůj oblíbený plážový fotbal.

Foto: Sport.cz

Kanonýr Jan Koller si oblíbil plážový fotbal.

Článek

S 55 vstřelenými góly v mezistátních zápasech zůstává Jan Koller těžko překonatelným rekordmanem české fotbalové reprezentace. Samotný Dino si vychutnává klidný život po kariéře. „Mám teď čas na vyjížďky na kole, každodenní plážový volejbal s tamní partičkou a také na tenis. Jen oblíbený hokej mi bude v Monaku scházet," avizoval, když v srpnu 2011 ukončil kariéru.

Mějte informace ze sportu vždy po ruce! Stáhněte si do telefonu aplikaci Sport.cz na Google Play a AppStore.

Do Čech se ale stále vrací. Buď pomáhá amatérům ve svojí Smetanově Lhotě, nebo si zařádí jen tak v ponožkách v písku. Koller bude největší hvězdou 2. ročníku mezinárodního turnaje klubů v plážovém fotbale, který proběhne 7. - 9. února ve sportovní hale Beachklubu Pankrác.

Bombarďák Dino samozřejmě znovu nastoupí za BS Bohemians 1905, chybět nebude ani řada členů české reprezentace. Kvalitu turnaje potvrzuje i účast několika evropských hvězd v čele s trojicí Dejan Stankovič (Grasshopers Curych), Oliver Romrig (Düsseldorf) a Boguslaw Saganowski (Lodž).

Reklama