Hlavní obsah

VIDEO: Mexický kanonýr dal dva góly, ale záhy dohrál a má jasno. Tyč vydrží víc než hlava

Stačilo lehké přistrčení a obávaný kanonýr soupeře končil na nosítkách. Střelec mexického Santosu Laguna Javier Orozco draze zaplatil za to, že dal svůj druhý gól v zápase s Tolucou. Nikdo další se v utkání mexické ligy netrefil, a tak rozhodl o tom, že jeho tým vůbec poprvé vyhrál v rozjíždějící se soutěži.

Mexický fotbalista si dal hlavou do tyče.

 
Článek

Vše se přihodilo v 35. minutě. Mexický reprezentant dokonale přesně načasoval naběhnutí, aby se vyhnul ofsajdové pasti, obelstil soupeřova brankáře Talaveru a stačil hlavou ťuknout míč do sítě. Radost z gólu už si však nijak zvlášť vychutnat nemohl.

Mějte informace ze sportu vždy po ruce! Stáhněte si do telefonu aplikaci Sport.cz na Google Play a AppStore.

Obránce hostů Paulo da Silva přišel sice do souboje pozdě, než aby mohl zabránit brance, ale přistrčením, nad kterým by se kdekoli jinde na hřišti asi nikdo nijak zvlášť nepohoršoval, sice zřejmě nechtěně, nicméně rázně ukončil Orozcovo účinkování v zápase.

Otřesený střelec po drsném nárazu do tyče musel ze hřiště. Těšit ho mohlo snad jen to, že výrazně přispěl k první prohře soupeře, který v tabulce klesl na třetí příčku, zatímco tříbodový zisk jeho barvám pomohl k posunu na devátou pozici.

Reklama

Související témata: