Hlavní obsah

VIDEO: Albánec trestu neunikl. Nepomohlo mu, že se zoufale mrskal jako ryba na suchu

Brisbane

Situace mu nahrála, že se skoro mohl vydávat za oběť, ač na počátku konfliktu byl jeho zběsile vyhlížející zákrok. Albánský fotbalový útočník Besart Berisha z australského Brisbane Roar v utkání s FC Sydney ale nakonec červené kartě neunikl.

Besart Berisha v akci

 
Článek

Berisha, jinak známá fotbalová firma, toho za necelý poločas stihl dost. V utkání australské ligy dal vedoucí gól svého týmu. A v době, kdy už bylo vyrovnáno, šel velmi důrazně do jednoho ze soubojů na polovině hřiště.

Soupeř se na něj obořil, ve spletité situaci pak sám Albánec také jednu schytal do hlavy od spoluhráče a začal se mrskat jako ryba na suchu.

Excelentní kanonýr Berisha v historii soubojů těchto dvou soupeřů má za sebou pestrou minulost, mj. i vyostřený konflikt s protivníkem v době, kdy v Sydney trénoval Vítězslav Lavička a hrál Karol Kisel. Fotbalově toho také umí opravdu hodně. Jako první Albánec kdysi dokázal skórovat v Lize mistrů v Asii i v Evropě.

Se Sydney ale nedohrál. Nechápavou reakci zdánlivě těžce zraněného hráče rázem vystřídal velmi svěží údiv, ale nebyl nic platný.

Utkání skončilo 1:1.

Reklama

Související témata: