Hlavní obsah

VIDEO: Naprosto originální oslava gólu! Japonec se nechal inspirovat bowlingem

Gólových oslav existuje ve světě sportu celá řada, ovšem ta, se kterou přišel japonský fotbalista Hidetoši Wakui ve službách estonského Nomme Kalju, však byla naprosto originální. Za pomoci svých spoluhráčů se převlékl v hráče bowlingu a jeho divadelní představení je nyní hitem internetu.

Originální oslava gólu

 
Článek

Jednatřicetiletý Wakui, který si v sezóně 2009/10 zahrál i českou Gambrinus ligu za střížkovskou Bohemku, otevřel v 21. minutě svou brankou skóre tallinnského derby proti Floře a okamžitě spěchal do branky pro míč. Důvod byl jasný - jako rekvizitu ho potřeboval ke své gólové oslavě.

Wakui se totiž rozhodl na pár vteřin vydávat za hráče bowlingu a míčem shodit živé kuželky, které mu vytvořili jeho spoluhráči. Japonec po chvilce soustředění zamířil přesně a sestřelil všech devět terčů. O to, aby si připsal strike, jej připravil jen gólman, který se oslavy nezúčastnil.

Kalju, které v tomto ročníku Ligy mistrů vyřadila v jejím třetím předkole Viktoria Plzeň, ale po zápasu tolik důvodů k úsměvu nemělo, ve třetí minutě nastavení inkasovalo a z městského derby bralo jen bod za remízu 1:1.

Reklama

Související témata: