Hlavní obsah

Kanonáda jak z Brazílie. Liberecký Frimmel nasázel Dukle šest kousků

Bude kanonýrem světového šampionátu Neymar, Messi, Ronaldo nebo snad někdo jiný? Takovými otázkami se teď zabývají fotbaloví fanoušci. Není však třeba hledět jen do Brazílie, také na domácích trávnících byl o víkendu k vidění pozoruhodný střelecký výkon. Juniorka libereckého Slovanu doma rozstřílela pražskou Duklu 8:2 a záložník Denis Frimmel (20) se trefil hned šestkrát!

Foto: fcslovanliberec.cz

Liberecký Denis Frimmel (druhý zprava) při svém prvoligovém debutu proti Olomouci.

Článek

S takovou by se ani v Brazílii neztratil. Denis Frimmel neměl při loučení se sezónou s Duklou slitování a šesti góly vytvořil rekord Juniorské ligy. Slovan tak posunul na čtvrté místo v soutěži.

„Abych pravdu řekl, tak jsem tak trošku věděl, že by mohlo padnout více branek. Soudil jsem tak podle naší střelecké formy z posledních zápasů," libuje si kanonýr v rozhovoru pro klubový web.

Nicméně takovým přídělem překvapil i sám sebe. „Šest branek v jednom zápase jsem vstřelil poprvé. Minulý rok v dorostu, ještě v dresu Zbrojovky, se mi povedlo vstřelit pět branek v přátelském utkání proti Senici, ale s mistrovským utkáním se ta radost nedá srovnávat," usmívá se Frimmel, který si v posledním kole proti Olomouci odbyl svou prvoligovou premiéru.

Už ti nenahrajeme, smáli se spoluhráči

Juniorská liga byla založena s mottem „Liga plná talentů" a liberecký šutér ho naplnil vrchovatě.

„Myslím, že spoluhráči a trenéři tomu moc nemohli uvěřit, stejně jako já sám. Už na hřišti se mi kluci smáli a říkali, že mi už nebudou nahrávat, ale po zápase mi všichni pogratulovali. Byl to velmi příjemný pocit."

Šest gólů je šest gólů - jak na to odpoví Neymar a spol.!?

Reklama

Související témata: