Hlavní obsah

VIDEO: Pepé mě nazval opicí, čílil se Keita. Hráči Realu nepodal ruku a hodil po něm lahev

Dallas

Předsezónní přípravný zápas mezi fotbalisty AS Řím a Realu Madrid se v americkém Dallasu zvrtl v pěknou divočinu. Nejenže na stadión vnikla zhruba dvacítka fanoušků, část z nich s palestinskými vlajkami, a duel na chvíli přerušili, ale pořádně to jiskřilo i mezi hráči.

Keita nepodal ruku Pepemu a pak na něj hodil flašku.

 
Článek

Byť šlo jen o přípravu, už před utkáním ožily staré vášně ze španělského El Clásika. Když si totiž před utkáním fotbalisté podávali ruku, jen málokomu uniklo, že bývalý hráč Barcelony Seydou Keita nepodal ruku stoperovi Realu Pepému a poté po něm hodil lahev s pitím.

To pochopitelně rozpoutalo roztržku mezi oběma týmy, po krátké diskuzi mezi Xabim Alonsem a Keitou rozruch utichl a utkání mohlo začít.

„Během utkání Barcelonou s Realem Madrid mě nazval opicí. Proto jsem mu nepodal ruku a hodil po něm lahev," vysvětloval hráč AS Řím Keita. Podle americké televize Fox tvrdil čtvrtý rozhodčí utkání, že Pepe na Keitu už před zápasem plivl.

Nicméně Pepé, jenž mimochodem svým zkratem notně přispěl k výbuchu Portugalska na MS v Brazílii, se podle všeho incidentem nijak nevzrušoval. I hozené lahvi se jen zasmál. Duel nakonec vyhrál italský celek díky brance Francesca Tottiho 1:0.

Reklama

Související témata:
  1 : 1 West Ham - Leverkusen 1 : 1 dohráno
20240418T21 : 00:00+0200
West Ham vs. Leverkusen
West Ham vs. Leverkusen
West Ham
Leverkusen
  2 : 0 pp Fiorentina - Plzeň 2 : 0 pp   dohráno
20240418T18 : 45:00+0200
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina
Plzeň