Hlavní obsah

VIDEO: Češi, zpozorněte! Mladý Turek vyslal kvalifikačním soupeřům jasný vzkaz

Odense

Nejen Nizozemci, ale také Turci chtějí výrazněji promluvit do dění v kvalifikační skupině A o postup na ME 2016. V této konkurenci je i Česká republika - a zatímco svěřenci Pavla Vrby generálku proti Spojeným státům americkým nezvládli (0:1) - Turci si pod vedením Fatiha Terima připsali další vítězství. V Dánsku zvítězili 2:1, v nastaveném čase se totiž krásně trefil obránce Ozan Tufan.

Krásný gól Turka Ozana Tufana v přátelském duelu na půdě Dánska.

 
Článek

Na hřišti byl pouhých 15 minut, ale i to mu stačilo ke vstřelení krásného gólu. Pravý bek Bursasporu převzal přihrávku od Ardy Turana, napřáhl a na jeho dělovou ránu byl dánský brankář Kasper Schmeichel krátký.

Turecko je jedním ze soupeřů českých reprezentantů v kvalifikaci o ME 2016. Ve skupině A ještě figurují Nizozemsko, Lotyšsko, Island a Kazachstán. Turci jsou druhým soupeřem svěřenců Pavla Vrby - v Istanbulu se hraje na stadiónu Sükrüho Saracoglua (domovský stánek Fenerbahce) 10. října od 20:45 hodin. Čeští fotbalisté určitě chtějí zopakovat poslední vzájemný duel - v únoru 2013 zvítězili v Manise po gólech Krejčího s Lafatou 2:0.

Odveta je na programu přesně o rok později v České republice, dějiště zápasu bude upřesněno později.

Skončí reprezentace ČR v kvalifikaci o ME 2016 před Tureckem?
Ano
28 %
Ne
72 %
Celkem hlasovalo 7789 čtenářů.

Reklama

Související témata: