Hlavní obsah

VIDEO: Mistři Evropy zase prohráli. Letní posila Chelsea uťala španělské naděje

Paříž

Vykombinovali je po španělsku. Úřadující mistři Evropy po nepovedeném světovém šampionátu v Brazílii nevstoupili dobře ani do nové sezóny, ve čtvrtek podlehli na stadiónu St. Denis domácí Francii 0:1. Španělé jen přihlíželi skvostné kombinační akci Les Bleus, po které vstřelil rozhodující gól utkání Loic Rémy, letní posila londýnské Chelsea.

Parádní gól Francie proti Španělsku.

 
Článek

U španělského národního týmu přes léto zůstal trenér Vicente del Bosque, na první duel nové sezóny však nebude vzpomínat v dobrém. Španělé sice drželi míč častěji na svých kopačkách, jenže vyslali jen sedm střel mimo a žádný pokus nešel na brankáře Llorise.

Del Bosqueho svěřenci se v ofenzivě neprosadili, zatímco soupeři stačil k vítězství jediný gól. A byla to branka, na kterou je radost pohledět - typická španělská, s množstvím  přihrávek na krátké vzdálenosti.

Francouzi bleskově rozehráli autové vhazování - Mathieu Valbuena si narazil míč s Benzemou, který přiťukl Pogbovi, balón se vrátil k letní posile Dynama Moskva, Valbuena ještě našel zpětnou přihrávkou Rémyho a ten se nemýlil. Nejednalo se ani o ofsajdové postavení, z obranného postavení totiž zapomněl vystoupit stoper Mikel San José.

Reklama

Související témata: