Hlavní obsah

VIDEO: Takhle řádí korejský Messi. V 16 letech vyškolil pět obránců

Bangkok

Seung-Woo Lee. Jméno korejského fotbalisty v současné době znají jen někteří příznivci Barcelony, šestnáctiletý mladík totiž kráčí ve stopách svého vzoru Lionela Messiho. Přitom už za pár let z něj může vyrůst velká hvězda. Ze svých protihráčů si Lee často dělá nehybné kužely, o čemž se naposledy přesvědčila reprezentační „šestnáctka“ Malajsie.

Seung-Woo Lee a jeho úchvatné sólo.

 
Článek

Cesta na vrchol je dlouhá, ale Seung-Woo Lee maká tvrdě a jde za svým snem. Šestnáctiletý borec, který se před třemi lety upsal slavné Barceloně a nyní prochází slavnou akademií La Masia, momentálně válí na asijském šampionátu hráčů do 16 let v Thajsku.

A je ďábelsky rychlý, s míčem na noze to navíc umí stejně tak dobře, jako jeho argentinský vzor. Seung-Woo Lee v utkání proti Malajsii dokonale rozebral obranu soupeře, doslova se přehnal přes pětici bránících obránců a s přehledem zamířil přesně k tyči.

Není divu, že mladého útočníka už chtěli Barceloně vyfouknout skauti Liverpoolu, Chelsea, Citizens a Interu Milán. Všichni však odešli s nepořízenou.

Reklama

Související témata:
  1 : 1 West Ham - Leverkusen 1 : 1 dohráno
20240418T21 : 00:00+0200
West Ham vs. Leverkusen
West Ham vs. Leverkusen
West Ham
Leverkusen
  2 : 0 pp Fiorentina - Plzeň 2 : 0 pp   dohráno
20240418T18 : 45:00+0200
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina
Plzeň