Hlavní obsah

Jednadvacítka remizovala s Unterhachingem 3:3, zápas ukončil déšť

Salcburk

Čeští fotbalisté do 21 let na soustředění v Rakousku remizovali 3:3 v tréninkovém duelu s třetiligovým německým Unterhachingem. Utkání bylo předčasně ukončeno v 85. minutě kvůli silné bouřce. Za český výběr se trefili Hadaščok a z penalt Hybš a Houska.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Trenér fotbalové jednadvacítky Jakub Dovalil

Článek

Češi, kteří se připravují na mistrovství Evropy konané za rok na českém území, se rychle ujali vedení po gólu libereckého útočníka Hadaščoka. Jenže německému týmu, který ještě v roce 2001 hrál bundesligu, se povedlo dvěma slepenými góly skóre otočit.

Vedení Němců však trvalo jen čtyři minuty, než z penalty vyrovnal sparťanský levý obránce či záložník Hybš a krátce po změně stran další nařízený pokutový kop proměnil i olomoucký Houska.

V 80. minutě se ale Unterhachingu povedlo znovu srovnat v době, kdy už zesílil déšť, a krátce na to muselo být utkání předčasně ukončeno.

Přípravný fotbalový zápas:
SpVgg Unterhaching - ČR "21" 3:3 (2:2)
Branky: 23. Haas, 26. Ollert, 80. Bichler - 13. Hadaščok, 30. Hybš z pen., 47. Houska z pen.
Sestava ČR: Hrubeš (46. Pavlenka) - Kalas, Brabec, Baránek, Matěj Hanousek - Coufal, Houska, Malík (63. Jánoš), Hybš (46. A. Čermák) - Plšek (63. Krmenčík), Hadaščok. Trenér: Dovalil.

Reklama

Související témata: