Hlavní obsah

Skandál ve Francii! Uražená manželka gólmana přeje trenéru Deschampsovi smrt

Trenér francouzské fotbalové reprezentace Didier Deschamps to nemá lehké. Poté, co k zápasům proti Portugalsku a Arménii nominoval do branky Huga Llorise z Tottenhamu, Steva Mandandu z Marseille a Stéphana Ruffiera ze St. Étienne, stihl ho hněv manželky Geoffreyho Jourdena.

Foto: Charles Platiau, Reuters

Kouč Didier Deschamps (vlevo) v rozhovoru s útočníkem Karimem Benzemou v tréninkovém středisku francouzského týmu v Clairefontaine.

Článek

Noémi, ženu strážce branky Montpellieru, absence jejího muže v třiadvacetičlenném kádru země Galského kohouta rozlítila natolik, že na Facebooku napsala. „Deschampsi, doufám, že do rána zhebneš!"

Pro pětačtyřicetiletého Deschampse, bývalého vynikajícího hráče, to však není žádná nová situace. Už letos v květnu při nominaci pro světový šampionát musel čelit kritice a nevybíravým vzkazům přítelkyně záložníka Manchesteru City Samira Nasriho, na něhož nezbylo v týmu pro Brazílii místo.

„Fuck Deschamps! Fuck France!" vylila si na Twitteru zlost Anara Atanesová. Ačkoli se později omluvila, že její výroky nebyly namířeny proti zemi jako celku, kouč francouzského národního týmu na ni podal žalobu za „veřejnou urážku".

Reklama

Související témata: