Hlavní obsah

Horváth se v dohrávce ČFL v dresu Domažlic neprosadil

Zápy

Start bývalého reprezentanta Pavla Horvátha v dresu Domažlic vyvolal v dohrávce 6. kola ČFL v Zápech nebývalý zájem diváků, ale hostujícím fotbalistům k bodům nepomohl. Domažlice prohrály 1:4 a na druhém místě tabulky nadále ztrácejí na vedoucí Bohemians Praha pět bodů.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Plzeňský záložník Pavel Horváth si zahrál za Domažlice.

Článek

Devětatřicetiletý Horváth v úvodu sezóny nastupoval v lize za Plzeň, ale s příchodem nového kouče Miroslava Koubka i kvůli zdravotním důvodům vypadl ze sestavy a plnil především novou roli trenérova asistenta. Nyní už je zdravý a chce se udržovat v zápasovém rytmu. Podle Plzně zatím dohoda zněla jen na úterní utkání, o dalším Horváthově působení v Domažlicích se bude teprve jednat.

Hrdinou utkání, které v Zápech sledovalo více než šest stovek fanoušků, byl jiný exligový fotbalista David Kalivoda, který dal dva góly domácího týmu. Po jednom připojili Jan Jelínek a v nastaveném čase Marin Glasnovič. Domažlický Ludvík Tůma sice dvacet minut před koncem snížil na 2:1, to už ale hosté hráli v oslabení, neboť v 56. minutě přišli o vyloučeného Libora Tafata.

Zápy získaly na vlastním hřišti tři body přesně po měsíci a díky nim se posunuly do první poloviny tabulky na osmé místo.

Reklama

Související témata: