Hlavní obsah

VIDEO: Šílenství v Ekvádoru! Sudí týmu vyloučil oba gólmany, pak ho musela chránit policie

Praha

Šlo o souboj dvou aktuálně nejlepších týmů ekvádorské nejvyšší fotbalové soutěže. V utkání mezi domácím Independiente del Valle a Barcelonou SC nechyběly emoce a do ohně ještě přilil hlavní rozhodčí. Na konci prvního poločasu nejprve vyloučil hostujícího gólmana, aby o dvě minuty později poslal předčasně do šatny i jeho náhradníka. Arbitra musela před rozběsněnou lavičkou hostů chránit i policie, po zklidnění vášní se nakonec šlágr dohrál.

Mela v ekvádorské lize

 
Článek

Hlavní sudí ve 42. minutě za nerozhodného stavu 1:1 dospěl k názoru, že gólman Barcelony Maximo Banguera úmyslně zdržuje hru a udělil mu žlutou kartu. A protože už jednu předtím měl, vytasil sudí červený kartónek. Jenže hned za dvě minuty přišel pro hosty další šok. V momentě, kdy se u postranní čáry chystal vběhnout na hřiště náhradní brankář Damian Lanza, přiběhl čtvrtý rozhodčí k hlavnímu a cosi mu vysvětloval.

Po skončení diskuze zamířil hlavní arbitr k Lanzaovi a taktéž mu ukázal červenou kartu. Lanza prý čtvrtého sudího vulgárně urážel a měl mu dokonce i vyhrožovat. Nasupený náhradní gólman okamžitě shodil rukavice a stejně jako zbytek střídačky Barcelony se chystal na rozhodčího vrhnout. Ten měl ale štěstí, neboť mu na pomoc přispěchali pořadatelé zápasu a dokonce i policie, a zůstal tak ochráněn.

Po několikaminutovém přerušení se znovu začalo hrát, do branky Barcelony musel jít záložník Alex Bolaňos. Ve druhém poločase předvedl několik úspěšných zákroků, jednomu gólu ale nezabránil, a tak Independiente nakonec vyhrálo 2:1.

Reklama

Související témata:
  Plzeň - Zlín dnes 18 : 00
20240424T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Zlín
Plzeň vs. Zlín
Plzeň
Zlín