Hlavní obsah

VIDEO: Vylétla pěst, schylovalo se k bitce. Ronaldinho tlumil vášně

Mexico City

Bouřlivý závěr mohl mít zápas mexické fotbalové ligy mezi týmy Chiapas a Querétaro. Po ošklivém faulu byl hostující Willian vyloučen, neudržel však nervy na uzdě a ještě před odchodem do sprch navíc udeřil dalšího hráče Chiapas pěstí do obličeje. Další eskalaci napětí zabránila i brazilská hvězda Ronaldinho.

Ronaldinho tlumil vášně

 
Článek

K inkriminovanému momentu došlo v 85. minutě, kdy Willian na půlící čáře bez milosti podťal zezadu unikajícího borce domácího celku. Žlutou kartu už viděl v první půli, červená v ruce sudího proto byla jednoznačným řešením. Brazilský záložník si však ještě „stihl vyřídit účty" s dalším hráčem Chiapas, pěstí ho trefil do obličeje.

Hromadné bitce zabránili další hráči, mezi nimi i Ronaldinho. Čtyřiatřicetiletý mistr světa z roku 2002 a bývalý hráč Barcelony, který v září uzavřel s mexickým celkem dvouletý kontrakt, raději držel svého horkokrevného krajana dál od místa erupce a pro jistotu ho i „doprovodil" z hřiště.

I bez Williana stačili ještě hosté snížit v závěru na konečných 1:2, tři body ale zůstaly na kontě v tabulce pátých Jaguárů z Chiapas. Querétaru patří dvanáctá pozice.

Reklama

Související témata: