Hlavní obsah

Ronaldo zkoušel na MS klubů parádičku. To je klaun! vysmál se mu komentátor

Marrákeš

Fotbalisté Realu Madrid si v úterním semifinále mistrovství světa klubů v Marrákeši doslova pohráli s Cruz Azulem, mexickému celku nasázeli čtyři góly a zajistili si účast v sobotním finále. Největší hvězda Bílého baletu Cristiano Ronaldo nahrála na dvě branky, ale střelecky se neprosadila, i když k tomu měla několik příležitostí. Příliš objektivity však nepobral ani známý mexický komentátor Raúl Orvaňanos, který se Portugalci v danou chvíli vysmál a označil ho za šaška.

Mexický komentátor se vysmál Ronaldovi.

 
Článek

Sedmašedesátiletý hlasatel televizní stanice Fox Sports se zaujetím sledoval duel, v němž ani na chvíli neskrýval své sympatie k týmu Cruz Azul, který po celých 90 minut tahal za kratší provaz. To je pochopitelné a v Latinské Americe nejde o nic neobvyklého.

Zarážející je však způsob, jakým se po neproměněné šanci pustil do Ronalda. Portugalec se před brankářem Coronou pokoušel o efektní zakončení se zkříženýma nohama, když však mexický reprezentant jeho slabý pokus vychytal, Orvaňanos se hvězdě Bílého baletu vysmál. Ronalda ještě označil slovem „payaso", což ve španělštině znamená šašek nebo klaun.

Nakonec se ale smál Ronaldo, jehož Real Madrid hladce proklouzl do sobotního finále MS klubů a v letošním roce může přidat už čtvrtou trofej. Dalším protivníkem Bílého baletu bude argentinské San Lorenzo, které ve druhém semifinále udolalo novozélandský Auckland 2:1 po prodloužení.

Který tým vyhraje letos fotbalové mistrovství světa klubů?
Real Madrid
91,8 %
San Lorenzo
8,2 %
Celkem hlasovalo 5558 čtenářů.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Plzeň - Zlín 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Zlín
Plzeň vs. Zlín
Plzeň
Zlín