Hlavní obsah

Neymar se blýskl velkolepým gólem. V exhibici si zakopali i Kaká, Cafú nebo Massa

Jundiaí

S blížícím se obdobím vánočních svátků se mnozí sportovci účastní charitativních akcí. Přispět na dobrou věc chtěl i brazilský fotbalista Neymar - a povedlo se mu to náramně. Během exhibice nedaleko Sao Paula útočník Barcelony bavil úžasnými kousky a navíc se blýskl parádní akcí, kterou vyšperkoval gólem.

Neymar vstřelil v exhibici parádní gól.

 
Článek

Útočník Barcelony uspořádal charitativní zápas, na který v hustém dešti nedaleko Sao Paula dorazilo zhruba 12 tisíc diváků. Za Neymarův tým nastoupili i jiní slavní brazilští fotbalisté Kaká a Taison, zahrál si také tamní novinář Caio Castro. V modrobílé kombinaci nastoupil někdejší hráč Espaňolu a Santosu Nené, do zápasu zasáhl i brazilský mistr světa Cafú nebo brazilský pilot F1 Felipe Massa.

Těsné vítězství 5:4 nakonec slavil Neymarův výběr. Samotný kapitán se blýskl při úvodním gólu zápasu skvělým přehozením soupeřova obránce a své umění ještě vyšperkoval přesnou koncovkou. Všichni aktéři zápasu přispěli na dobrou věc - výtěžek ze vstupného, finanční dary od hráčů i sponzorů a navrch 24 tun potravin nyní putuje jako vánoční dárek k nejchudším obyvatelům Sao Paula a přilehlého okolí.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Plzeň - Zlín 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Zlín
Plzeň vs. Zlín
Plzeň
Zlín