Hlavní obsah

Jéééžíšku, pááánáčku... Šílený pěvec Horváth naděloval dětem a také zpíval

Nadační fond Zelený život - CSR program fotbalové Synot ligy, naděloval dětem v předvečer Štědrého dne. Se svými patrony, Jakubem Kohákem a Pavlem Horvátem zavezl dárky pod stromeček dětem do dětských domovů, sos dětských vesniček i azylových domů pro matky s dětmi. A můžete si poslechnout, jak populární Horvi dětem také zazpíval...

Fotbal pomáhal i o VánocíchVideo: Synot

 
Článek

Elektroniku dětem věnoval partner Nadačního fondu Zelený život, firma Samsung, fotbalové dárky - dresy, trička a čepice - český národní fotbalový tým. Oba patroni si návštěvu u dětí patřičně užili (oba sebou vzali i své syny), zazpívali si společně koledy a ochutnali napečené cukroví.

„Je skvělé, že fotbal může pomáhat a zejména o Vánocích myslet i na potřebné, hlavně děti, které neměly v životě tolik štěstí jako my ostatní," řekl Pavel Horváth.

„Já dělám Ježíška rád, je to zodpovědná funkce, stejně jako být patronem Nadačního fondu Zelený život. Beze mě a bez našich sponzorů bychom nemohli potěšit tolik dětí," usmíval se Jakub Kohák, patron nadačního fondu Zelený život.

„Chtěla bych za celý rok poděkovat všem klubům, partnerům, jednotlivcům, ale i patronům Nadačního fondu. Pomohli jsme mnoha potřebným a toho si vážím nejvíce. Je dobře, že fotbal znovu pomáhal," dodala Michaela Veselá, ředitelka Nadačního fondu Zeleného života.

Reklama

Související témata: