Hlavní obsah

Fotbalová paráda! Podívejte se, jak brazilský hračička školil protihráče

Kuang-čou

Brilantní kopací techniku předvedl fanouškům brazilský záložník Elkeson ve službách čínského klubu Kuang-čou. V ligovém duelu proti Chang-čou okouzlil zaplněné ochozy několika elegantními kličkami, jimiž vyškolil hned tři protihráče. Jeho skvostná individální akce měla jedinou vadu - neskončila gólem!

Elkeson bavil fanoušky v Číně.

 
Článek

Běžela už pátá minuta nastaveného času, když Elkeson obdržel přihrávku jen malý kousek za pokutovým územím. A rozhodl se, že balón už nikomu nepůjčí!

V následujících vteřinách ukázal pětadvacetilý Brazilec příznivcům úchvatný fotbalový slalom. Na cestě k bráně si vychutnal hned několik hráčů soupeře, kteří se mu marně snažili míč od nohy vypíchnout. Elkeson své pohledné sólo zakončil křížnou přízemní ranou, síť ovšem nerozvlnil.

Odchovanec Vitórie ovšem nemusel truchlit. Kuang-čou zvítězil v zápase 1:0 právě díky Elkesonovi, jenž ve 14. minutě vstřelil jediný gól utkání.

Fotbalisté Kuang-čou jsou po šesti odehraných zápasech druzí, Chang-čou figuruje v šestnáctičlenné tabulce zatím na dvanácté příčce.

Reklama

Související témata: