Hlavní obsah

Po lize se sešli v pánském podniku. Ruské eso se potácelo, slavil i německý kanonýr

Moskva

Liga skončila, je třeba ji náležitě zapít a oslavit úspěchy i nezdary, řekla si esa nejen z moskevské fotbalové scény a vyrazila do pánského podniku. Další práce má dost času... A byla z toho aférka.

Fotbalisté z ruských klubů se po lize sešli v pánském podniku

 
Článek

Ruský reprezentant Alan Dzagojev po posledním kole nejvyšší domácí soutěže, v níž jeho CSKA nakonec urvalo postup do Ligy mistrů z druhého místa za Petrohradem, s dalšími borci vyrazil do pánského klubu. Ruská média to zmapovala a všimla si třeba i toho, že Dzagojev se měl nedlouho po této bujaré eskapádě hlásit na srazu reprezentace, kterou čeká příprava s Běloruskem a kvalifikace ME s Rakušany.

Rusové budou služby čtyřiadvacetiletého ofenzivního záložníka potřebovat, aby případně vylepšili své třetí místo v tabulce za Rakouskem a Švédskem.

Na místo činu Dzagojev přikvačil kolem druhé v noci. Ráno toho měl dost, ale statečně stačil naložit ještě zmoženějšího parťáka a volant nepatřičně zaparkovaného mercedesu raději přenechal ostraze. Koordinace pohybů už nebyla ideální... Ale hlídači ve striptýzovém klubu jsou zvyklí asi na ledacos.

Vedení národního týmu přešlo Dzagojevovu pařbu s nadhledem. „Nechodí jen do striptýzových klubů, ale také do kostela nebo na charitativní akce. Každý má svou vlastní představu o tom, jak naplní svůj volný čas," poznamenal k záležitosti bývalý ruský kapitán a nynější asistent trenéra Sergej Semak.

Na sešlosti podle serveru lifenews.ru nechyběli i Brazilec Marinato Guilherme, Uzbek Vitalij Denisov, Baye Oumar Niasse ze Senegalu a Alexander Šešukov (vše Lokomotiv Moskva), další Brazilci Rodolfo a Ailton, Maročan Ismail Aissati a Senegalec Mbengue (Groznyj), Georgij Sčenikov Kiril Nababkin (CSKA), Libérijec Sekou Oliseh (Kubaň Krasnodar), ale i bývalý německý reprezentační kanonýr Kevin Kurányi (Dynamo).

Většinou měli co slavit. I Dzagojev, jehož CSKA si zajistil účast v Lize mistrů až gólem v 88. minutě zápasu posledního kola na hřišti Rostova na Donu. Zachránil je švédský záložník Pontus Wernbloom. Loňští šampióni tak připravili o start v prestižní soutěži FK Krasnodar, který po remíze 1:1 na hřišti Dynama Moskva získal rovněž 60 bodů. Titul měl už dříve jistý Petrohrad.

Reklama

Související témata:
Pařba