Hlavní obsah

Odhalené krasavice vás před Copa América rozpálí. Zabere tahle podpora?

Caracas/Santiago

Už v noci na pátek se na jihoamerickém kontinentu rozjede slavný šampionát Copa América. Jihoamerické mistrovství, kterého se na pozvání letos zúčastní i Mexiko a Jamajka, nebude pouze přehlídkou nejlepších fotbalistů planety v čele s finalisty Ligy mistrů. Už nyní o sobě daly vědět atraktivní fanynky, kterých se do Chile sjedou desetitisíce. Tyhle krásky sympatizují s Venezuelou a hráčům národního týmu pár dní před úvodním zápasem vyjádřily nečekanou podporu.

Fanynky Venezuely před Copa América.

 
Článek

Venezuela bude hrát ve skupině C spolu s Brazílií, Kolumbií a Peru. Parta složená okolo pětatřicetiletého nejslavnějšího hráče Juana Aranga rozhodně nepatří k favoritům na celkové prvenství, ba ani na postup ze základní skupiny. Dosavadním nejlepším venezuelských výsledkem je čtvrté místo z roku 2011 v Argentině.

Možná proto se osm odhalených krasavic rozhodlo své miláčky podpořit. Sličné dámy přislíbily, že v případě postupu do vyřazovací fáze se budou nahé producírovat ulicemi hlavního města Carasasu. Tak co myslíte, budou alespoň stejně tak úspěšné, jako před pěti lety paraguayská dračice Larissa Riquelme?

Mistrovství Jižní Ameriky letos hostí osm chilských měst celkem na devíti stadiónech. Hraje se od 11. června do 4. července. Nejlepší dva týmy ze tří skupin postoupí automaticky do čtvrtfinále, k nim se připojí dva nejlepší národní celky z třetích míst.

Copa América se zúčastní všechny hvězdy - Lionel Messi, Carlos Tévez, Neymar, Alexis Sánchez, James Rodríguez nebo Radamel Falcao. Kvůli disciplinárnímu trestu chybí v uruguayské nominaci Luis Suárez.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Plzeň - Zlín 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Zlín
Plzeň vs. Zlín
Plzeň
Zlín