Hlavní obsah

Argentina - Uruguay 1:0Argentinci se rehabilitovali na Uruguayi. Messi to celé načal

La Serena
Aktualizováno

Fotbalisté Argentiny ve druhém zápase na Copa América porazili Uruguay 1:0 a společně s Paraguayí se dělí o vedoucí místo skupiny B. Svěřenci Gerarda Martina i tentokrát svého soupeře výrazně přehráli, vstřelili však pouze jeden gól, o který se po pěkné kombinační akci postaral útočník Kun Agüero.

Argentina po krásné akci porazila Uruguay.

 
Článek

Hrubka brankáře Kerra na Copa América proti Paraguayi.

Výběr Albiceleste, jenž tentokrát navlékl tmavě modré dresy, svého protivníka na stadiónu v La Sereně dlouho nepouštěl do vážnějších příležitostí. Byli to naopak Argentinci, kteří určovali tempo zápasu a drželi míč na svých kopačkách, dlouho ale nedokázali překonat uruguayského gólmana Musleru.

Ten v 25. minutě vytáhl výborný zákrok proti hlavičkujícímu Agüerovi, podruhé už však na útočníka Manchesteru City nevyzrál. V 56. minutě Lionel Messi rozjel útočnou akci, Javier Pastore se elegantně prosadil v souboji jeden na jednoho a předložil míč Zabaletovi, který poslal centr na malé vápno, kde se výborně zorientoval právě Agüero. Argentina díky Kunově trefě letos poprvé na Copa América zvítězila a v tabulce skupiny B je první společně s Paraguayí.

Ta zdolala pozvaného outsidera z Jamajky 1:0, k první výhře na jihoamerickém mistrovství jí však pomohla obrovská hrubka brankáře Dwayna Kerra, který doslova daroval vítěznou trefu záložníkovi Edgaru Benítezovi.

Kerr v 36. minutě nepochopitelně vyběhl mimo vápno, hlavičkoval centrovaný míč tak nešťastně, že se balón odrazil přímo na nohu Beníteze a útočník mexického týmu Toluca mohl slavit snadný, ale vítězný gól.

Copa América, fotbalové mistrovství Jižní Ameriky:
Skupina B:
Paraguay - Jamajka 1:0 (1:0)
Branka: 36. Benítez.
Argentina - Uruguay 1:0 (0:0)
Branka: 56. Agüero.
Tabulka:
1.Argentina21103:24
Paraguay21103:24
3.Uruguay21011:13
4.Jamajka20020:20

Reklama

  3 : 0 Plzeň - Zlín 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Zlín
Plzeň vs. Zlín
Plzeň
Zlín
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články