Hlavní obsah

Barošův bývalý klub má smělé plány. Za pět let chce přivést Messiho

Smělé plány má nováček nejvyšší turecké ligy z Antalyasporu. Zejména pak prezident klubu Gultekin Gencer. Ten chce za pět let přivést do klubu, za který v minulosti hrál i Milan Baroš, hvězdného Lionela Messiho. A jako návnada mají být jeho bývalí spoluhráči z Barcelony Samuel Eto´o a Ronaldinho, kteří do klubu přestoupili nyní.

Foto: Kai Pfaffenbach, Reuters

Lionel Messi z Barcelony zvedá trofej pro vítěze Ligy mistrů.

Článek

Zdá se to být poněkud bláznivý scénář - Lionel Messi, hráč Antalyasporu. Nicméně ředitel klubu z Antalyy této myšlence věří a doufá, že jeho nástupce tento, na první pohled science fiction přestup, uskuteční.

„Doufám, že můj nástupce dokáže za pět let přivést Messiho," řekl Gencer s vážným výrazem turecké televizi LigTV.

Turecký klub, kde v sezóně 2013/14 působil i Milan Baroš, se nyní může pyšnit jinými barcelonskými esy. Od nové sezóny budou spoluhráči českého záložníka Petra Jandy Samuel Eto´o a Ronaldinho. Oba patří mezi zkušené fotbalisty, kteří dopomohli v sezóně 2005/06 Barceloně k triumfu v Lize mistrů. Také byli u dvou titulů ve španělské lize (2004/05, 2005/06) a jednom ve španělském superpoháru (2005/06). U těchto úspěchů byl i Messi.

A právě na bývalé spoluhráče chce za pět let přilákat i Messiho. V té době mu bude třicet tři let. Jenže má to malý háček. Kamerunci Eto´ovi bude třicet devět a Brazilci Ronaldinhovi čtyřicet. Vydrží tak dlouho hrát?

Reklama