Hlavní obsah

Jedno z nejbizarnějších vyloučení! Brazilec se vykašlal na sudího a šel do sprch

Během necelých dvou minut viděl dvě žluté karty, tudíž i červenou, a už po necelé půlhodině zápasu šel předčasně do sprch. Zejména druhou žlutou, která však byla udělena naprosto oprávněně, si může fotbalový útočník brazilského Santosu Geuvanio hodně vyčítat...

Geuvanio ze Santosu obdržel červenou kartu

 
Článek

Santos v domácím utkání nejvyšší brazilské soutěže už od 3. minuty s Gremiem Porto Alegre prohrával a neuběhla ani půlhodina hry, co přišla další komplikace. Třiadvacetiletý Geuvanio obdržel za nevybíravý zákrok na protihráče žlutou kartu, navíc si při faulu sám přivodil drobnější zranění.

Rozhodčí ho proto vykázal za postranní čáru, aby ho mohli lékaři ošetřit. Netrvalo ani půl minuty a Geuvanio už byl zpátky na nohách. Jenže místo toho, aby vyčkal pokynu sudího, vrátil se na hřiště bez jeho vědomí a okamžitě uháněl s míčem do rychlého protiútoku.

Jenže hlavní arbitr pro jeho počínání neměl pochopení, hru okamžitě přerušil a podle pravidel ukázal hříšníkovi žlutý kartónek. A protože už byl pro Geuvania druhý, zápas pro něj skončil. O deseti hrající Santos neměl na zvrat dost sily a Gremiu podlehl 1:3.

Reklama

Související témata: