Hlavní obsah

Nepříjemnost pro Ronalda. Jak se vypořádal s útokem na choulostivá místa?

Melbourne

Dal gól, pomohl fotbalistům Realu Madrid k výhře nad Manchesterem City 4:1 v pokračování přípravného turnaje gigantů International Champions Cup, ale na australské půdě si hvězdný Cristiano Ronaldo připsal také zásah do choulostivých míst. Nepříjemný, Fernando byl přesný, naštěstí ale nestačil být tak úplně důrazný. Kopačka se zastavila na poslední chvíli, aby se to ještě dalo přejít úsměvem.

Ronalda zasáhli do choulostivých míst

 
Článek

Ronaldo si to v utkání v Melbourne našlápl středem hřiště, lehce se vyhýbal všem překážkám, ne však Fernandově kopačce. Šlo však o přátelský duel, emoce nevzplály, i když tak úplně nevinný ten zákrok nebyl.

Portugalská star se povznesla nad problém a po Brazilcově nešetrném zákroku žádné emoce neplanuly. Vše skončilo nařízením přímého volného kopu. A zřejmě i několika vtípky o tom, že Ronaldo měl docela kliku.

Zápas sledovala rekordní návštěva na fotbalovém utkání hraném na australské půdě. Dosavadním maximem bylo 95 446 fandů na utkání Liverpoolu s Melbourne v roce 2013, tentokrát dorazilo do ochozů 99 382 diváků.

Real vedl už 3:0 po trefách Benzemy, Ronalda a Pepého. Citizens sice v nastavení první půle snížili zásluhou penalty Yayi Tourého, ale Bílý balet drama nedovolil. Výhru ještě potvrdil ruský talent Čeryšev.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Plzeň - Zlín 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Zlín
Plzeň vs. Zlín
Plzeň
Zlín