Hlavní obsah

Barcelona - Manchester Utd. 1:3Manchester United v zámoří zdolal i Barcelonu! Evropské šampióny načal Rooney

Santa Clara
Aktualizováno

Fotbalisté Manchesteru United zůstávají na zámořském International Champions Cupu stále stoprocentní. Tým kouče Louise van Gaala porazil i Barcelonu, nad evropskými šampióny zvítězil na Levi Stadium, kde hraje své zápasy tým NFL San Francisco 49ers, 3:1.

Sestřih branek v duelu Barcelony a Manchesteru United.

 
Článek

Barcelona opět nastoupila bez hvězd Lionela Messiho a Neymara, kteří mají za sebou mistrovství Jižní Ameriky. V brance United se naopak vůbec poprvé v rámci amerického turné objevil David de Gea, jenž se netají úmyslem vrátit se do Španělska a přestoupit do Realu Madrid.

Katalánský celek byl i bez dvou útočných es na začátku nebezpečnější. Suárezův parádně zahraný přímý kop ale zastavila tyč. Krátce nato se však radoval anglický tým, který poslal hlavou do vedení Wayne Rooney.

Suárez vyslal nebezpečnou střelu i těsně před přestávkou, jenže mířil těsně vedle brány, stejně jako po změně stran Rakitič. United nicméně  svojí šancí nepohrdli. V 65. minutě vstřelil druhý gól po dorážce z malého vápna Jesse Lingard.

V samotném závěru padly góly na obou stranách. Za Barcelonu nejprve snížil parádním volejem Rafinha, prakticky hned po rozehrávce ale pojistil Manchesteru výhru o dva góly z rychlého kontru Januzaj.

International Champions Cup
Barcelona - Manchester United 1:3 (0:1)
Branky: 90. Rafinha - 8. Rooney, 65. Lingard, 90. Januzaj

Reklama

Související témata: