Hlavní obsah

I vyhlášený kanonýr někdy selže! Tenhle míč v brance vážně neskončil

Sao Paulo

I mistr tesař se utne, říká okřídlené přísloví. Jeho platnost v praxi naplnil ve víkendovém zápase nejvyšší brazilské fotbalové soutěže útočník Vágner Love. Vyhlášený snajpr, jenž nyní obléká dres Corinthians, v utkání proti Joinville spálil stoprocentní tutovku. Až se z toho chytal za hlavu...

Vágner Love netrefil odkrytou branku.

 
Článek

Jednatřicetiletý bývalý hvězdný forvard moskevského CSKA, jemuž svými góly pomohl i k triumfu v Poháru UEFA, si v první půli nedělního ligového duelu s Joinville za bezbrankového stavu naběhl na centr z levé strany. Jeho první střelu levačkou brankář hostí s největší námahou kryl, ale míč vyrazil jen k rozběhnutému střelci Corinthians, jenž měl před sebou už jen zdánlivě snadný úkol: uklidit balón do odkryté branky.

Jenže, ouha! Pětadvacetinásobný brazilský reprezentant ve vyložené šanci selhal, ze čtyř metrů pravačkou branku přestřelil. Nevěřícně se chytil za hlavu a frustrován pak ještě zůstal chvíli ležet na trávníku.

Žádné velké výčitky si však dělat nemusel. Corinthians vyhráli přesvědčivě 3:0 a byl to právě Vágner Love, kdo nakonec v 88. minutě výhru pečetil.

Reklama

Související témata: