Hlavní obsah

Jen pro otrlé! Tévez soupeři zpřelámal kotník

Buenos Aires

Argentinský fotbalový útočník Carlos Tévez válí od června v domovské Boce Juniors. Hvězda tamní Primera División však v sobotu během zápasu s Argentinos Juniors zlámala kotník protivníkovi Ezequielu Hamovi. Nelze sice hovořit o úmyslném zákroku, v souboji o míč přesto praskaly kosti a při pohledu na vážné zranění jde mráz po zádech.

Tévez zlomil soupeři nohu.

 
Článek
Fotogalerie

Tévez je hvězdou Bocy Juniors a slavný tým táhne k zisku dalšího ligového titulu. Po loňské úspěšné sezóně v Juventusu a následném turnaji Copa América si nedopřál ani chvíli pauzu a v Boce zahájil další etapu své úspěšné kariéry. Sil má Tévez na rozdávání, a jak je mu vlastní, žádný souboj nevypustí.

To se potvrdilo také na stadiónu Diega Maradony, domovském stánku týmu Argentinos Juniors. Ham i Tévez se hnali za míčem, výsledný souboj však dopadl velmi nešťastně pro domácího borce. Tévez mu nechtěně zajel do kotníku, přičemž Hamovy kosti střet nevydržely.

„Jsem na sebe naštvaný. Chtěl jsem hrát míč, rozhodně jsem mu nechtěl nijak ublížit. Nikdy jsem nikoho nezranil, chystám se za ním omluvit se," prohlásil jednatřicetiletý Tévez. Rozhodčí mu za tento faul neukázal ani žlutou kartu - někdejší forvard Kladivářů, Manchesteru United, Citizens a Staré dámy později vstřelil dva góly a rozhodl o výhře svého mužstva 3:1.

Reklama

Související témata: