Hlavní obsah

Davové šílenství. Ronaldo na červeném koberci a spousta hvězd okolo

Londýn

Portugalská hvězda Cristiano Ronaldo, mnohými považována za nejlepšího fotbalistu planety, se v pondělí večer v Londýně zúčastnila premiéry filmu „Ronaldo“. Ten mapuje život jednoho z nejpopulárnějších sportovců na světě, odhaluje scény z jeho osobního života a už teď je jasné, že bude trhat rekordy.

Cristiano Ronaldo se v Londýně zúčastnil premiéry "svého" filmu.Video: Reuters

 
Článek
Fotogalerie

Ronaldo se v Londýně osobně zúčastnil premiéry filmu.

Trailer filmu Ronaldo.

Hlavním motivem nového snímku je ukázat fanouškům Ronaldovu pravou tvář a povahu. I proto se na filmové tvorbě podíleli lidé, kteří před časem tvořili dokumenty o slavném brazilském závodníkovi F1 Ayrtonu Sennovi či populární zpěvačce Amy Winehouse.

Premiéra filmu „Ronaldo", v kterém jeho matka přiznává, že záložník Realu Madrid je nechtěným dítětem, bude tahákem. Nejen pro fotbalové příznivce po celém světě, ale i pro slavné osobnosti. Už v pondělí dorazili do Londýna někdejší trenéři slavného Portugalce, Sir Alex Ferguson, či José Mourinho. Účast přislíbili také bývalí a současní Ronaldovi spoluhráči.

Portugalská hvězda se na červeném koberci ochotně fotografovala, rozdávala selfie a odpovídala na dotazy desítek novinářů. „Lidé, kteří mě opravdu znají, nebudou po zhlédnutí filmu překvapeni," prohlásil třicetiletý fotbalista. „Film je především pro mé fanoušky, kteří mě podporují, když se daří i v horších časech. Hlavně oni si to zaslouží," dodal Ronaldo.

Rozesmály ho dotazy na to, co bude dělat poté, až ukončí kariéru. Dokonce padla i možnost, že by kandidoval na prezidenta FIFA. „Nejsem příliš chytrý na takovou funkci. Ještě chci hrát několik let a pak se uvidí. Raději ale upřednostním jiné projekty," usmál se portugalský velikán.

Zfilmovaná autobiografie není pro Ronalda první velkou poctou mimo fotbalový trávník. Vlastní mimo jiné módní značku CR7, v rodném Funchalu na Madeiře má dokonce svou sochu v nadživotní velikosti.

Reklama