Hlavní obsah

Potopa jihoamerického šlágru! Diváci ani nedošli na stadión, natož aby se hrálo

Buenos Aires

Ostře sledované derby dvou odvěkých rivalů z Jižní Ameriky muselo být kvůli rozmarům počasí o den odloženo. Argentinskou metropolí Buenos Aires se v pátek hodinu před výkopem šlágru proti Brazílii přehnal prudký příval deště a kvalifikační duel o postup na MS 2018 se neuskutečnil. Znovu by se mělo hrát v sobotu v 1:00 SEČ (pátek 21:00 místního času).

Kvalifikační zápas Argentina - Brazílie byl kvůli dešti odložen.Video: Reuters

 
Článek
Fotogalerie

Prudký déšť během několika minut přinesl povodeň. Ulicemi argentinské metropole, kde právě začíná léto, se místy valila až metrová vlna. Újmě pochopitelně neunikl ani trávník na stadiónu Monumental, který se proměnil spíše v brouzdaliště.

Funkcionáři rozhodli o odkladu zápasu, počasí by se mělo v průběhu pátečního dne ustálit. Souboj obou rivalů z jižní polokoule bude zajímavý především proto, že Argentině se nevydařil vstup do kvalifikace a s bodem ze dvou zápasů je až na osmém místě tabulky. Brazilci prohráli v Chile, pak doma porazili Venezuelu a jsou šestí.

Domácí kouč Gerardo Martino v klíčovém zápase postrádá trio hvězdných útočníků Carlos Tévez, Lionel Messi a Sergio Agüero. Brazilci naopak nastoupí v plné síle, po čtyřzápasovém trestu se do sestavy vrací jejich talisman Neymar.

Reklama

Související témata:
  1 : 1 West Ham - Leverkusen 1 : 1 dohráno
20240418T21 : 00:00+0200
West Ham vs. Leverkusen
West Ham vs. Leverkusen
West Ham
Leverkusen
  2 : 0 pp Fiorentina - Plzeň 2 : 0 pp   dohráno
20240418T18 : 45:00+0200
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina
Plzeň
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Calgary - San Jose 5:1

Premiérový gól v NHL a navrch bitka. Český útočník zažil v zámoří velký večer
NačítámNačíst další články