Hlavní obsah

Štajner znovu v Liberci! Na charitativním turnaji chystá velké překvapení

Praha

Bývalý reprezentant Jiří Štajner se po roce objeví ve „svém" Liberci. Legenda Slovanu bude hlavní atrakcí vánočního turnaje Lasvit Cup, který 26. prosince hostí hala místní Dukly (začátek v 10 hodin). Kromě Štajnera se můžou fanoušci těšit na další známé prvoligové tváře v čele se sparťanem Lukášem Váchou, své umění předvedou i hvězdy kultovního seriálu Okresní přebor Leoš Noha a Ladislav Hampl.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Liberecký tahoun Jiří Štajner.

Článek

„Už se nemůžu dočkat, až zase uvidím kluky, se kterými jsem kdysi hrál, anebo nastupoval proti nim. Fanoušci se budou určitě bavit, půjdeme do toho naplno, nikdo se šetřit nebude. I když asi budeme přejedeni cukrovím," říká s úsměvem Štajner, který má pro diváky nachystáno jedno velké překvapení. „Ani nenaznačím," culí se.

Jednadvacátého ročníku turnaje se zúčastní 10 týmů, které jsou rozděleny do dvou skupin. První dvě mužstva postoupí do semifinále, následné finále by se mělo uskutečnit kolem 16. hodiny.

Gólů bude padat spousta

Z dalších známých osobností se budou na palubovce haly Dukly Liberec prohánět například exligista a současný televizní moderátor Luděk Zelenka, sportovní ředitel Slavie Josef Jinoch, někdejší útočník Sparty Josef Němec nebo Muž roku 2015 Jakub Kraus. Pro větší atraktivnost budou instalovány velké branky, tudíž bude padat spousta gólů.

„Věřím, že navážu na podzim v Chrastavě a dám nějaký gól i na turnaji," podotýká Štajner. V dresu klubu, který suverénně vede liberecký krajský přebor, nastřílel v 13 podzimních utkáních 12 gólů.

Během klání bude probíhat autogramiáda osobností, fanoušci se můžou těšit na dres Lukáše Váchy, balón s podpisy herců, mobilní telefony a další zajímavé dárkové sety. Letošní ročník má charitativní podtext. Veškerý výtěžek ze vstupného bude věnován paní Alici Werznerové, která je po těžkém úrazu upoutána na invalidní vozík. „Fanoušci, přijďte se pobavit a současně pomoct dobré věci," uzavírá Štajner.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Plzeň - Zlín 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Zlín
Plzeň vs. Zlín
Plzeň
Zlín