Hlavní obsah

Šílený smolař! Fotbalista sám sobě přivodil hned tři ošklivá zranění najednou

Melbourne

Tolik smůly najednou v jednom zlomku vteřiny se během fotbalového zápasu opravdu jen tak nevidí. Obránce australského týmu Central Coast Mariners Storm Roux si při jednom pádu během nedělního utkání proti Melbourne City přivodil hned tři ošklivá zranění. Navíc upadl jen nešťastnou náhodou, aniž by se ho jakkoliv dotkl soupeř.

Fotbalista si sám přivodil tři zranění najednou

 
Článek

Při snaze zblokovat střelu si zlomil nohu, poranil vazy v kotníku a prudký dopad na ruku odnesl také vykloubeným ramenem.

Ihned začal zoufalým máváním přivolávat pomoc, jenže pozornost většiny se mezitím dál soustřeďovala na hru, která normálně pokračovala dál. Absence Storma Rouxe v defenzivní činnosti následně vyústila ve faul jeho spoluhráče v šestnáctce a nařízený pokutový kop.

Viditelně otřesený hráč se nakonec dočkal lékařské pomoci a podpory od fotbalistů obou týmů. Hřiště opouštěl na nosítkách za potlesku fanoušků vestoje. Hra byla zhruba na deset minut přerušena.

Z nemocnice se pak Roux ozval svým fanouškům. „Děkuji všem za vaše zprávy, které jsem dostal. Operaci už mám za sebou. A už se těším, až se dám zase do kupy," vzkázal přes sociální sítě.

Stávající sezóna nejvyšší australské A-League však pro něj s jistotou skončila. Jeho tým nakonec podlehl v neděli 1:4 a sedmibodovou ztrátou zůstává v tabulce beznadějně poslední.

Reklama

Související témata: