Hlavní obsah

Facky v Lize mistrů. Maličký sudí řídil pořádnou divočinu se šesti vyloučenými

Auckland

Pořádná fotbalová divočina byla k vidění ve fotbalové Lize mistrů. Tedy v té, která se týká mužstev z Oceánie. V jedné ze základních skupin, jejíž souboje se odehrávají v novozélandském Aucklandu na sebe narazily týmy Kiwi a Nadi (3:4). Kromě sedmi gólů padlo i šest červených karet.

Divočina se šesti červenými kartami v Lize mistrů

 
Článek

Obrazové fragmenty z tohoto utkání nabízejí pohled na fotbalovou exotiku, v níž vedle obou celků zaujal i maličký, leč výrazný sudí Georg Time ze Šalamounových ostrovů. Mezi hráči docházelo na ostřejší střety i facky. S ukázněností si moc hlavu nelámali.

Celek z Fidži nakonec vyhrál nad týmem ze Samoy po hodně divokém průběhu. V 87. minutě ještě prohrával 1:3, ale začal se rodit velký obrat. V 96. minutě se pak povedlo vyrovnat a o další dvě minuty později útočník Anish Khem z týmu Nadi dovršil svým třetím gólem v utkání cestu k vítězství. To už bylo na hrací ploše hodně volného prostoru.

Krátce před posledním gólem se zrodilo také poslední vyloučení, ven šel už třetí hráč pozdějších vítězů, kteří stihli vylepšit naděje na postup do vyřazovací fáze.

Reklama

Související témata: