Hlavní obsah

Něžné pohlaví? Stěží uvěříte, co provedla mladá fotbalistka

Fayyetteville

Jak to asi dopadne, když si křehké dívky jdou zahrát fotbal? Jistě vás napadne mnoho scénářů, ale ne ten, jaký se udál před několika dny během utkání vysokoškolské americké ligy mezi týmy Pinecrest a Pine Forest v Severní Karolíně.

Brankářka skočila po protihráčce.

 
Článek

Brankářka Cassie Sturtzová si fotbal nejspíš spletla s některými prvky bojového umění. Ani tolik nešlo o chybně signalizující ofsajdové postavení, soupeřka Riley Barrettová se zkrátka řítila do šance, jenže přišla razantní stopka.

Strážkyně tyčí Pine Forest skočila po své soupeřce jako hladová kočka po kořisti, Barrettová se z tvrdého úderu jen těžko zvedala. Naštěstí se jí nic vážného nestalo a ze hřiště odešla po několika minutách sice značně otřesená, ale po svých. Mnohem víc šokující je verdikt sudích - byl to zkrátka ofsajd a o žádném dodatečném trestu za agresivitu gólmanky nemohla být řeč.

Bohužel ani pravidla ženských středoškolských lig v USA nejsou přísnější - za podobné pobuřující prohřešky následuje jen dvouzápasová pauza, což je i případ Sturtzové, napsal list The Fayetteville Observer.

Reklama

Související témata: