Hlavní obsah

Zapálil si cigaretu v šatně po zápase. Osvaldo v Boce okamžitě skončil

Má pověst problémového hráče, je známý svými úlety a excesy s veřejností, protihráči i trenéry. Oprávněně. Někdejší italský reprezentant Daniel Osvaldo si zavřel dveře i v jihoamerickém celku Boca Juniors. Po úvodním čtvrtfinálovém utkání Poháru osvoboditelů na hřišti Nacionalu Montevideo (1:1) si třicetiletý útočník v šatně zapálil cigaretu a v argentinském celku na minutu skončil.

Foto: Victor R. Caivano, ČTK/AP

Carlos Tévez a jeho spoluhráči z týmu Boca Juniors se radují ze vstřeleného gólu v utkání Poháru osvoboditelů.

Článek

Někdejší hráč Říma, Juventusu, Interu či anglického Southamptonu má za sebou další malér. V Anglii už měl incident se spoluhráčem Josém Fontem, v Interu zase nechodil na tréninky a porval se s jiným útočníkem Maurem Icardim, konflikty měl i v dresu italské reprezentace a před několika dny se Osvaldo ošklivě pohádal s trenérem Boky Juniors Guillermem Barrosem Schelottem.

Po zápase v uruguayské metropoli se Osvaldo, jehož oplzlé snímky navíc v posledních týdnech plnily argentinské bulváry, nevydal se svými spoluhráči na děkovačku fanouškům, ale zamířil rovnou do kabin.

U příznivců se okamžitě stal nežádoucím, podobná gesta se v Jižní Americe neodpouští a fandové to dali ihned najevo.

V útrobách stadiónu si Osvaldo zapálil cigaretu, což neuniklo členům trenérského týmu, a prezident nejpopulárnějšího argentinského celku Daniel Angelici italského útočníka okamžitě vyrazil.

Reklama

Související témata: