Hlavní obsah

Meč, křídla, květiny, to všechno zmizelo. Messi ukázal svou božskou levačku s novým tetováním

Belo Horizopnte/Praha

Už žádné květiny, křídla nebo meč, tedy tetování, jež zdobilo božskou Messiho levačku. Na tréninku před čtvrtečním ostře sledovaným zápasem jihoamerické kvalifikace mezi Brazílií a Argentinou přichystala hvězda Barcelony spoluhráčům i přihlížejícím fanouškům překvapení. Nové tetování na Messiho levé noze připomíná při prvním pohledu spíše stulpnu...

Foto: Stringer, Reuters

Lionel Messi s novým tetováním při tréninku argentinské reprezentace.

Článek
Fotogalerie

Argentina je na tom po deseti odehraných zápasech jihoamerické kvalifikace o postup na světový šampionát 2018 v Rusku bídně. V posledních třech zápasech se musela obejít bez Messiho, takže v duelech ve Venezuele a Peru jen remizovala, s Paraguayí doma dokonce prohrála, takže v tabulce se propadla na šestou příčku, z níž nevede cesta ani do baráže.

Teď proto musí v Bello Horizonte proti Brazilcům bezpodmínečně zabrat. Návrat Messiho k tomu má pomoci.

„Mají z něho trochu strach. Nebo možná víc než trochu. S ním jsme samozřejmě daleko silnější," pochvaloval si v rozhovoru pro argentinský deník Óle Messiho návrat útočník Lucas Pratto.

I Messi bere návrat do reprezentace smrtelně vážně. Možná i proto se před konfrontací s Brazilci nechal udělat na levé noze úplně nové tetování. Dřív jeho levačku zdobily květiny, křídla, meč, fotbalový míč a pochopitelně velká desítka a jméno jeho syna Thiaga.

Na posledním tréninku však ukázal nové tetování. Předchozí obrázky překryly černé proužky, takže ze složitého designu zůstala jen desítka a synovo jméno.

Až v zápase, který začíná pětačtyřicet minut po čtvrteční půlnoci, se však ukáže, zda Messiho božská levačka bude s novým tetováním ještě lepší.

Reklama

Související témata:
  1 : 1 pk Manchester City - Real Madrid 1 : 1 pk   dohráno
20240417T21 : 00:00+0200
Manchester City vs. Real Madrid
Manchester City vs. Real Madrid
Manchester City
Real Madrid
  1 : 0 Bayern - Arsenal 1 : 0 dohráno
20240417T21 : 00:00+0200
Bayern vs. Arsenal
Bayern vs. Arsenal
Bayern
Arsenal
  Fiorentina - Plzeň dnes 18 : 45
20240418T18 : 45:00+0200
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina
Plzeň
  West Ham - Leverkusen dnes 21 : 00
20240418T21 : 00:00+0200
West Ham vs. Leverkusen
West Ham vs. Leverkusen
West Ham
Leverkusen