Hlavní obsah

Emotivní Ronaldův projev po vyhraném EURO. O čem mluvil?

Paříž/Praha

Už jsou to více než čtyři měsíce, co se z titulu mistrů Evropy radovali portugalští fotbalisté. Ve finále letošního EURO porazili domácí Francii 1:0 po prodloužení gólem Édera. Až nyní se ale zveřejnil emotivní proslov Cristiana Ronalda, největší hvězdy výběru trenéra Fernanda Santose. Co jednatřicetiletá hvězda Realu Madrid řekla v šatně ihned po utkání?

Ronaldův projev v šatně

 
Článek

Pro Ronalda to byl velmi důležitý zápas. S kapitánskou páskou vedl spoluhráče k nejdůležitější bitvě v národním dresu. Portugalci bojovali o prvenství na kontinentálním mistrovství. A i přes zranění svého vůdce ji dokázali zvládnout.

Odchovanec Sportingu Lisabon se pak v šatně zachoval jako správný lídr. Všem, co se na historickém triumfu podíleli, náležitě poděkoval. „Zaprvé bych chtěl poděkovat tomu muži, co stojí přímo zde," začal Ronaldo svou řeč a ukázal na trenéra Fernanda Santose. „Bez něj by se nic takového nestalo," pěl chválu na zkušeného stratéga. „Zadruhé chci poděkovat hráčům, celému personálu, kteří se na tomto úspěchu podíleli. Nikdo nám nevěřil, ale pravda je taková, že jsme to dokázali," pravil.

„Zapomeňme na individuální ocenění, Ligu mistrů, tento moment je pro mě ten nejšťastnější. Mohu to opakovat klidně stokrát, ale teď jsem opravdu, ale opravdu šťastný. Tato trofej mi chyběla a nyní ji máme. Děkuji vám všem," řekl Ronaldo.

O čem mluvil dál?

Reklama

Související témata:
Projev
  3 : 0 Plzeň - Zlín 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Zlín
Plzeň vs. Zlín
Plzeň
Zlín