Hlavní obsah

Gól roku? Zapomeňte! Sudí okradl střelce o parádní trefu

Krádež století! Fotbalisté Tilburgu sice odjeli ze hřiště PSV Eindhoven s debaklem 0:5, ještě za bezbrankového stavu však na Philips Stadionu dali regulérní gól. Jenže sudí po parádní ráně Thoma Hayeho míč za čárou neviděl. Favorit pak utkání nizozemské ligy zvládl a z tábora Tilburgu, za který v minulosti hrával třeba Čech Tomáš Galásek, volají hodně hlasitě po videu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Neuznaný gól v nizozemské lizeVideo: sntv

 
Článek

Mohl to být i jeden z kandidátů na Gól roku v nizozemské lize. Deset minut před poločasem napřáhl z dálky Thom Haye z Tilburgu a míč se od břevna odrazil za brankovou čáru. Jenže následně se vrátil do pole a hrálo se dál. Asistent na lajně totiž neviděl, že by byl míč v brance. Hráči Willemu se sesypali na sudího a ukazovali, že je okradl, protože míč jasně překročil čáru. Všechno však bylo marné.

Favorizovaný PSV pak zápas dovedl do vítězného konce, když soupeři uštědřil debakl 5:0. Tilburg cítil křivdu. Nikdo pochopitelně neví, jak by zápas dopadl, kdyby hosté vedli, ale naději na lepší výsledek jim tentokrát určitě vzala absence videotechnologie. Na rozdíl od rozhodčího můžete na videu posoudit, zda branka padla.

Reklama

Související témata: