Hlavní obsah

Tyč je můj spoluhráč... Bývalý kanonýr Barcelony předvedl náramný biliár

Také s odrazem od tyče umí zkušený kanonýr pracovat. Slavný David Villa tedy určitě, také proto je pětatřicetiletý španělský útočník za mořem očekávanou hvězdou MLS. Bývalý kanonýr fotbalové Barcelony a nyní kapitán FC New York City otevřel precizní střelou skóre vítězného duelu s Atlantou (3:1).

Villův parádní gól

 
Článek

Rozdává jednu lahůdku za druhou. V půlce dubna se David Villa blýskl gólem Philadelphii, který vstřelil z více než 45 metrů. Prý už byl tak unavený, že odkopl míč směrem, kam byl otočený...

Tentokrát předvedl dravý průnik do šestnáctky zakončený biliárovou ránou do vnitřní tyče, od níž se balón odrazil do sítě. Brankář byl bez šance a domácí tým nakonec mohl slavit vítězství. Zatímco tým z New Yorku je ve Východní konferenci MLS třetí, Atlanta je až sedmá.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Nečas gólem přispěl k výhře Caroliny, Kämpf zapsal asistenci

Hokejisté Caroliny dokázali ve čtvrtečním zápase NHL porazit Detroit na svém ledě 4:0. Jednou brankou se na výhře Hurricanes podílel i český forvard Martin Nečas. Jednu asistenci si připsal útočník David Kämpf, jenž pomohl Torontu k vítězství 5:1 nad Washingtonem.
NačítámNačíst další články