Hlavní obsah

Kamerun - Austrálie 1:1Slávista Ngadeu zase září, přihrál na gól a jeho Kamerun má bod. Němci remizovali s Chile

Petrohrad
Aktualizováno

Kamerunský obránce Slavie Michael Ngadeu si proti Austrálii připsal gólovou asistenci, ale africký tým neudržel vedení a ve druhém utkání na fotbalovém Poháru FIFA remizoval 1:1. Obě mužstva získala na turnaji premiérový bod. Ve druhém utkání skupiny B Německo remizovalo s Chile rovněž 1:1.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Fotbalový Kamerun remizoval na Konfederačním poháru s Austrálií, slávista Ngadeu zářilVideo: sntv

 
Článek
Fotogalerie
Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Fotbalisté Německa remizovali na Poháru FIFA s Chile 1:1

Úvodní poločas v Petrohradu moc zajímavých akcí nenabídl. Až v první minutě nastavení si Zambo Anguissa naběhl na Ngadeův nákop z vlastní poloviny a přehodil australského brankáře Ryana. Pro Kamerunce to byl první gól na turnaji.

Po změně stran mohl zvýšit volný Aboubakar, ale netrefil odkrytou branku. Kamerunce to mrzelo v 60. minutě, kdy z penalty vyrovnal Milligan.

Trefa Sáncheze Chile nestačila

Už v šesté minutě Němci v Kazani darovali soupeři první branku. Stoper Mustafi nechtěně přihrál klubovému spoluhráči z Arsenalu Sánchezovi a ten přesnou střelou k tyči překonal Ter Stegena. Pro osmadvacetiletého útočníka to byl 38. reprezentační gól, který z něj udělal nejlepšího střelce chilské historie. Sánchez překonal legendu "La Roja" Marcela Salase.

Chilané v úvodu mladý výběr mistrů světa přehrávali a ve 20. minutě se málem radovali podruhé, ale Vargasovu ránu zastavilo břevno. Krátce před pauzou po pohledné akci Cana a Hectora vyrovnal Stindl.

Ve druhé půli si žádný tým nevytvořil vyloženou gólovou příležitost. Trenér Německa Löw, jenž ani jednou nestřídal, se tak jubilejní sté výhry na reprezentační lavičce nedočkal.

Fotbalový Pohár FIFA v Rusku
Skupina B
Kamerun - Austrálie 1:1 (1:0)
Branky: 45.+1 Zambo Anguissa - 60. Milligan z pen. Rozhodčí: Mažič (Srb.). ŽK: Siani, Mabouka - Wright. Diváci: 35.021.
Kamerun: Ondoa - Mabouka, Ngadeu, Teikeu, Fai - Djoum, Siani, Zambo Anguissa - Bassogog, Aboubakar, Moukandjo (77. Ekambi). Trenér: Broos.
Austrálie: Ryan - Degenek, Sainsbury, Wright - Leckie, Milligan, Mooy, Gersbach - Kruse (65. Troisi), Rogic (79. Irvine) - Juric (70. Cahill). Trenér: Postecoglou.
Německo - Chile 1:1 (1:1)
Branky: 41. Stindl - 6. Sánchez. Rozhodčí: Faghaní (Írán). ŽK: Stindl, Rudy - Sánchez, Beausejour. Diváci: 38 822.
Německo: Ter Stegen - Ginter, Mustafi, Süle - Kimmich, Can, Rudy, Hector - Goretzka, Draxler - Stindl. Trenér: Löw.
Chile: Herrera - Isla, Medel (71. P. Díaz), Jara, Beausejour - Hernández, M. Díaz, Aránguiz (90. Silva) - Vidal, Vargas (82. Rodríguez), Sánchez. Trenér: Pizzi.

Reklama

Související témata: