Hlavní obsah

Další kousanec na scéně! A tentokrát ho nespáchal Suárez

Philadelphia
Aktualizováno

S nadsázkou se dá říct, že Luisi Suárezovi roste konkurence. Fotbalista, který proslul i díky kousancům do soupeře, už není jediný, kdo se pokusil tuto zbraň na protihráče použít. Na Zlatém poháru došlo k podobnému incidentu mezi Henrym Romerem ze Salvadoru a Jozym Altidorem z USA.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Romerův kousanec na Zlatém poháruVideo: sntv

 
Článek

Běžela 57. minuta utkání a Američané rozehrávali rohový kop. Exekuce se ale musela opakovat, jelikož rozhodčí pískl do píšťalky. Důvodem byla potyčka mezi útočníkem Altidorem a stoperem Romerou.

Až opakované záběry odkryly, co přesně se mezi těmito hráči stalo. Vše začal Romero, jenž zkušeného forvarda kousl do ramene. Altidore okamžitě teatrálně upadl. Poté, co se zvedl, situace se opakovala, a to už sedmadvacetiletý hráč nevydržel a po stoperovi vyjel. Dva „rozdivočelé" kohouty pak musel uklidňovat rozhodčí.

Na konci střetnutí měl více důvodů k radosti rodák z New Jersey. Američané totiž zvítězili 2:0 a postoupili do semifinále Zlatého poháru.

„Moje přítelkyně na mě byla naštvaná. Byla naštvaná i na Romera. Proto mi řekla, že pouze ona mě může kousat a chytat za bradavky," pravil po zápase už pozitivně naladěný Altidore.

Reklama

Související témata:
  Fiorentina - Plzeň dnes 18 : 45
20240418T18 : 45:00+0200
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina
Plzeň
  West Ham - Leverkusen dnes 21 : 00
20240418T21 : 00:00+0200
West Ham vs. Leverkusen
West Ham vs. Leverkusen
West Ham
Leverkusen