Hlavní obsah

Roztančený vláček se šampaňským a chorály: Šampiónky v extázi zaskočily novináře

Enschede

Fotbalistky Nizozemska poprvé v historii vyhrály mistrovství Evropy a náležitě si to užívaly. Poté, co zvládly otočit průběh finálové bitvy s Dánskem na konečných 4:2, zavládla v táboře vítězek neskutečná euforie. V mix zóně, kde mají hráčky odpovídat na dotazy novinářů, pak bylo k vidění nečekané představení.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Fotbalistky Nizozemska slavily tanečky se šampaňskýmVideo: sntv

 
Článek

Rozjuchané, šťastné, prostě zlaté. Fotbalistky Nizozemska získaly poprvé v historii titul mistryň Evropy a pořádně si to užívaly. Když po utkání vtrhly nové šampiónky do mix zóny před novináře, ti se nestačili divit a kamery natáčely o sto šest. Vítězky, které si zahrály o podobnou trofej poprvé, nebyly k zastavení.

Před novináře přiskotačil rozesmátý soubor jako vláček, hráčky se smály a zpívaly oslavný chorál, jak jinak se šampaňským v ruce. Tohle se muselo oslavit, radost byla nelíčená! Na dotazy došlo až o pořádnou chvíli později, na vítězky se ale jistě nikdo nezlobil. Navíc daly zapomenout na současné trápení reprezentace Oranjees a naznačily, že to s nizozemským fotbalem ještě není tak špatné.

Reklama

Související témata: