Hlavní obsah

Šťastné kouzlo fungovalo! Sexy krásky rozparádily tým, ten slavil velké vítězství

Londýn/Praha

Anglický fotbalový klub Billericay Town vsadil na Šťastné kouzlo! Nečekejte, že na trávníku neznámého klubu bude dovádět kouzelník, který přičaruje týmu vítězství. Že ale budou hráči i fanoušci po utkání spokojení, na to si můžete vsadit. Šťastné kouzlo je totiž název pro skupinku klubových roztleskávaček, které se dovedou na trávníku pořádně rozparádit. A zřejmě to dokáže nastartovat i fotbalisty. Ti dokázali porazit výběr talentů West Hamu 3:1 a zaznamenali jedno z největších vítězství v klubové historii.

Foto: Profimedia.cz

Roztleskávačky klubu Blackburn Rovers - ilustrační foto

Článek

Tým zkoušel angažovat mladé krásky už dříve, ale projekt skončil na konci července ve chvíli, kdy prasklo, že jedna z cheerleaders získala telefonní číslo na jednoho z hráčů. To klubový šéf nerozdýchal, nechtěl, aby mladé slečny hráče rozptylovaly, a sexy dračice dostaly jako celek padáka.

Zloba a vztek ovšem rychle opadly a klubový boss Glenn Tamplin se rozhodl dát kráskám další šanci. A Šťastné kouzlo zafungovalo na jedničku. Na zápas s talenty z West Hamu přišlo 4600 diváků, v hledišti bylo nabito víc než na mnohých prvoligových stadiónech v Česku...

„Bylo to fantastické. Ukázalo se, že jsme oprávněně Šťastným kouzlem. Když jsme u toho, tým udělá úžasný výsledek," smála se manažerka roztleskávaček Bekka Batchelorová. „Zdálo se, že na nás fandové reagovali a věřím, že budou mít o jednu motivaci víc přijít příště na fotbal znovu."

Reklama

Související témata: