Hlavní obsah

Lavi se vrací na hřiště! Půjde po krku svojí Spartě

Praha

Jedna z pražských fotbalových legend, SK Slavoj Vyšehrad, oslaví za pár dní své výročí! A nebude jen tak ledajaké, ale pěkně kulaté - rovných 110 let! Tak úctyhodně dlouhá sportovní historie si rozhodně zaslouží oslavy ve velkém stylu. V jejich rámci se vrátí na trávník Julius Lavický alias Lavi. V červnu hrál proti Vltavínu, nyní se postaví svojí Spartě, jejímž velkým fanouškem herec Jakub Štáfek je.

Lavi konečně nastoupil do zápasu za VyšehradVideo: Sport.cz

 
Článek

Oslavy vypuknou na domácím trávníku Slavoje tuto neděli 17. prosince od 12:00 a potrvají až do večera. Všichni fandové vyšehradského oslavence se mohou těšit na nabitý sportovní program, který začne předzápasem týmu TOP Real Praha proti výběru sázkové kanceláře Chance. V lákavém duelu fanoušci uvidí třeba takové osobnosti, jako je David Suchařípa či Ladislav Hampl. Chybět nebudou ani fotbalová esa Luděk Stracený, Jan Rajnoch či Mario Lička.

V hlavním zápase pak vběhnou na trávník ve 14:00 slavné legendy Slavoje. Mezi nimi samozřejmě nemůže chybět hlavní hvězda tohoto roku, Julius Lavický alias Lavi. Na oslavu 110letého výročí své existence si ale Slavoj nevybral právě snadného soupeře. Tím totiž nebude nikdo jiný než výběr legend AC Sparta Praha, takže všechny návštěvníky čeká stoprocentně napínavý a nervy drásající zápas až do poslední minuty...

Za starou gardu Vyšehradu nastoupí brankář Petr Víšek, Ladislav Toman, Miroslav Obermajer, Marek Kincl, Karel Kristen či Dalibor Slezák. Dres Sparty obléknou brankář Jaromír Blažek, Jiří Novotný, Jan Flachbart, Tomáš Hübschman, Luděk Stracený, Marek Trval či Jiří Jarošík.

„Těšíme se na všechny, kteří si nenechají ujít oslavy našeho klubu, zejména pak na naše fanoušky. Restaurace v areálu bude otevřena," láká diváky majitel klubu a současně trenér A-mužstva Jaroslav Klíma.

Na oslavy kulatého výročí SK Slavoj Vyšehrad je pro všechny fandy vstup zdarma.

Reklama

Související témata: