Hlavní obsah

Sudí uznal sporný gól a začala mela. Bránil se rohovým praporkem, stejně však dostal pěstí

Nevídaná scéna. Rozhodčí uhání před rozzuřenými hráči k rohovému praporku, vytrhne jej ze země a snaží se útočníkům ubránit. Neúspěšně. Poté, co uznal spornou branku, skončil na zemi a dostal nařezáno. Zápas v Etiopii zůstal nedohrán, podívat se na událost můžete v přiloženém videu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Rozhodčí prchá před naštvanými fotbalistyVideo: sntv

 
Článek

Vypadalo to jako groteska. Fotbalový gólman chytí míč a rychle rozehrává. Jenže soupeř se raduje z gólu, který rozhodčí uznává. A na trávníku začíná mela.

Střelec gólu strhne dres a se spoluhráči křepčí radostí. K arbitrovi se naopak sbíhají borci ve žlutém a dotírají na muže s píšťalkou jako vosy. Ten pomalu ustupuje až k rohovému praporku, nakonec si jej bere na ochranu před útočníky, ke kterým se přidává i jeden z trenérů týmu Welwalo.

Rozzuřený kouč nakonec rozhodčího strhne na zem a udeří jej pěstí. Na atletické dráze se strkají hráči obou mužstev, pořádek zjedná až ochranka s obušky v rukou. Rozhodčí nakonec po svých opouštějí hřiště, zápas byl předčasně ukončený. Trenér násilník byl podle informací světových agentur odvolán.

Reklama

Související témata: