Hlavní obsah

V pohárovém předkole Domažlice rozstřílely Citice, vyzvou Sokolov

PRAHA

Deseti zápasy předkola byl o víkendu rozehrán nový ročník fotbalového Ondrášovka Cupu. Nejvyššího vítězství dosáhly divizní Domažlice, jež zvítězily na půdě účastníka Karlovarského krajského přeboru v Citících 9:0.

Článek

Hattrickem se blýskl v domažlickém dresu Bahleda, dva góly vstřelili Havlíček s Mužíkem a po jednom Braun s Cihlářem. V prvním kole, které je na programu během nadcházejícího víkendu, však čeká vítězný celek soupeř z úplně jiné kategorie: druholigový Baník Sokolov.

Jen o dvě branky méně než Domažlice dala Nová Paka, která zvítězila 7:0 v Železném Brodě. Naopak ve třech zápasech rozhodoval o postupujícím až penaltový rozstřel. Mezi týmy, které ho zvládly, jsou i divizní Brozany. V Brňanech remizovaly 1:1 s Lovosicemi, čtvrtým týmem tabulky uplynulého ročníku Ústeckého krajského přeboru, na penalty pak vyhrály 3:0. V dresu Brozan zazářil brankář Kudrna, jenž kryl lovosickým fotbalistům tři penalty.

V Kněževsi se střetla Aritma Praha s Velimí o možnost zahrát si v prvním kole s exprvoligovým Kladnem. Zápas skončil 2:2, v penaltovém rozstřelu vyhrála divizní Velim 6:5, když rozhodující pokutový kop proměnil Wolf. Divizní nováček Litol remizoval 1:1 s Přední Kopaninou, na penalty vyhráli Pražané 4:2 a v dalším dějství vyzvou doma nováčka ČFL Chomutov. Rozhodující penaltu proměnil Hrdina, který přišel v létě na Přední Kopaninu z Dukly Praha.

Nehrálo se utkání Nový Jičín - Fulnek, domácí zvítězili 3:0 kontumačně. Fulnek, který v polovině minulého ročníku odstoupil z rozehrané MSFL, totiž dosud neuhradil řídící komisi ČMFS předepsaný finanční obnos, a tak ta zápas už v pátek anulovala a vyhlásila Nový Jičín postupujícím do prvního kola Ondrášovka Cupu.

Předkolo fotbalového Ondrášovka Cupu:
Chrást - Zličín 3:1 (1:0), Citice - Domažlice 0:9 (0:6), Železný Brod - Nová Paka 0:7 (0:2), Lovosice - Brozany 1:1 (0:1), pen. 0:3, Český Krumlov - Třeboň 3:1 (1:1), Litol - Přední Kopanina 1:1 (0:1), pen. 2:4, Aritma - Velim 2:2 (1:0), pen. 5:6, Čelákovice - Turnov 1:3 (0:0), Brno Bohunice - Tasovice 0:2 (0:0), Provodov - Brumov 3:2 (2:1), Nový Jičín - Fulnek 3:0 kontumačně.

Reklama